Uppdatering gällande fiber

Under kommande veckor påbörjas installation av bredband via fiber från Bahnhof. Installatörerna kommer behöva tillgång till samtliga lägenheter för att kunna utföra installationen.

Vad vi sett så har de flesta lägenheter tomma kabelkanaler som är tänka att användas för syften som dessa, så i de flesta fall kommer installationen gå smidigt. Dessa befinner sig som regel bakom ett lock nära säkringsskåpet.

Installatörerna på AT Installation AB kommer höra av sig till samtliga boende i fastigheten för att bestämma en tidpunkt för installation. Om era kontaktuppgifter skiljer sig från de i porttelefonen, vänligen hör av er till styrelsen på styrelsemailen.

I samband med detta så är det även hög tid att säga upp befintliga bredbandsabonnemang då dessa ofta har någon månads uppsägningstid. Vi vill påminna om att avgiften inte kommer justeras förrän ordinarie stämma 2019.